Gemaskerde mannen breken brutaal in bij Keanu Reeves

Gemaskerde mannen breken brutaal in bij Keanu Reeves

Keanu Reeves werd geconfronteerd met inbrekers in zijn huis in Los Angeles, waarbij een vuurwapen gestolen werd. De politie onderzoekt de zaak.

Keanu Reeves werd opgeschrikt door gemaskerde inbrekers in zijn huis in Los Angeles. Zij hebben een vuurwapen gestolen. De politie is druk met verder onderzoek.

Gelukkig bleek Keanu veilig. De ster uit Matrix en John Wick was zelf niet thuis. Hij toert op dit moment rond met zijn band Dogstar. Hier in dit artikel van Daily Mail wordt Keanu gespot in Toronto. Keanu heeft namelijk een tijd in Canada gewoond.

Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat inbrekers kans zien zijn landgoed op te komen. In 2014 trof hij midden in de nacht nog een vrouw aan, die hem graag wilde zien. Keanu belde daarop de politie. Zij zorgden verder voor een psycholoog.

Een paar dagen later vond hij een vrouw naakt in zijn zwembad, waarop een rechter een straatverbod uitschreef. Een straatverbod kreeg een andere stalker ook eerder dit jaar. Hij werd vanaf 2022 wel zes keer aangetroffen op het grasveld voor het huis.

Beveiliging misschien aanscherpen
De ster is normaal heel toegankelijk. Maar of hij nu wel zijn beveiliging heeft aangescherpt, is nog niet duidelijk. In de onderstaande YouTube-video van TMZ vertellen ze meer.



NieuwsFilm

meest populair