Simon Pegg mag dan wel goed bevriend zijn met Tom Cruise, een eigenschap zal hij nooit kopiëren

Simon Pegg mag dan wel goed bevriend zijn met Tom Cruise, een eigenschap zal hij nooit kopiëren

De acteur geniet van zijn normale leventje buiten de spotlights en wil geen extravagant leven leiden.

Tom Cruise en Simon Pegg vormen in de Mission: Impossible-reeks een grandioos duo. De twee acteurs kunnen het ook in het echte leven goed met elkaar vinden en zijn al jarenlang bevriend. Toch zal Pegg een van de trekjes van zijn collega nooit kopiëren.

Pegg dook voor de eerste keer op in de franchise als Benji in Mission: Impossible III er werd als snel een 'fanfavourite'. In 2025 keert hij dan ook terug voor alweer het achtste deel. Hoewel de acteur mede dankzij de geliefde reeks wereldberoemd werd, wil hij zich niet als een ster gedragen.

Levensstijl
Pegg, eveneens bekend van Shaun of the Dead, Hot Fuzz en The World's End, werd wel vaker verrast door Cruise. Zo kwam de acteur eventjes bij Pegg langs in Hertfordshire met een helikopter die hij gewoon in de tuin landde.

Ook nam Cruise Pegg mee naar Zuid-Afrika, om daar met haaien te kunnen zwemmen. Hoewel Pegg heeft genoten van dit uitje, zegt hij dat hij het meest kan genieten van zijn eigen normale leventje.

Uitleg
Zo zegt Pegg: "Natuurlijk is het gaaf, maar ik ben het meest uit op iets normaals. Ik geniet bijvoorbeeld van het doen van de boodschappen en zelfs de poepjes op te ruimen van mijn honden. Zodra je in je eigen hype meegaat zijn er mensen die roepen dat je het niet verdient".



"Ik mag dan wel in de ogen van sommige mensen een beroemdheid zijn, maar dat is niet wie ik ben of wat ik doe. Mensen vragen me wel vaker of ik niet meer gebruik wil maken van mijn sterrenstatus, maar het is niet mijn baan om beroemd te zijn".

NieuwsFilm

meest populair