Ryan O'Neal overleden: Legendarische Hollywood-ster en hartenbreker

Ryan O'Neal overleden: Legendarische Hollywood-ster en hartenbreker

Ryan O'Neal is een Hollywood-legende, een hartenbreker en een geliefde acteur uit 'Peyton Place' en 'Love Story' en bleef toch bescheiden.

Afgelopen vrijdag overleed Ryan O'Neal op 82-jarige leeftijd. De acteur uit Love Story, Paper Moon en What's Up Doc was al jaren ziek.

Hij ging vredig, vertelden zijn kinderen op hun social media. Zijn zoon, presentator Patrick O'Neal schreef: "Hij was een Hollywood-legende en erg gul, zoals ze altijd zijn. Ik hoop dat hij trots was op zijn carrière, maar hij was erg bescheiden."

Lieve en bescheiden ster
Zijn eveneens beroemde dochter Tatum O'Neal schreef: "Ik voel me erg verdrietig bij zijn overlijden. Hij was mijn wereld en ik weet dat hij ook veel van mij hield. Ik zal hem missen en ben erg blij dat wij het zo hebben kunnen afsluiten."

Mia Farrow speelde met hem in Peyton Place en schreef: "Ik was 18 en hij was ouder en gelukkig getrouwd. Hij was net vader geworden. Hij liet me soms zo lachen op de filmset dat we moesten stoppen met filmen. Ik was stiekem smoorverliefd op hem."

Meer sterren betuigen leed
Ook Barbra Streisand en andere sterren betuigen hun medeleven, zoals hier te lezen valt in dit artikel van People. In het onderstaande Instagram-bericht deelt ook Nancy Meyers een lieve boodschap over deze hartenbreker.



NieuwsFilm

meest populair