Klanten Disney+ krijgen een aanzienlijke prijsverhoging te horen

Klanten Disney+ krijgen een aanzienlijke prijsverhoging te horen

Het jaarlijkse abonnement van Disney+ gaat met maar liefst twintig euro omhoog.

Veel klanten sloten rond deze tijd in 2019 hun jaarabonnement af en het is ook de periode dat Disney+ zijn tarieven aanpast. Veel mensen krijgen nu een mail waarin staat aangegeven dat de kosten van hun abonnement met maar liefst 20 euro toenemen.

De verlengingsmail start met de tekst: "We hopen dat je veel kijkplezier hebt met Disney+. We veranderen onze prijzen, zodat we je gloednieuwe Originals, de nieuwste blockbusters en populaire, bingewaardige series kunnen blijven bieden."

20 euro omhoog
Vervolgens staat er aangegeven dat de prijs van je abonnement gewijzigd wordt naar 109,90 euro per jaar. Dit was voor de meeste abonnees eerder 89,90 euro. Dat is dus 20 euro verhoging.

Het jaarabonnement op Disney+ kostte in 2019 nog 69,90 euro. In ruim vier jaar tijd is de dienst dus 50 euro geworden. De maandprijs lag toen op bijna 7 euro en dat is nu 11 euro.

Opzeggen
Disney wijst abonnees zich kunnen afmelden voor Disney+: "Ga naar Accountinstellingen of onze Veelgestelde vragen voor informatie over hoe je je account beheert, waaronder hoe je de huidige betaalmethode bijwerkt of je abonnement opzegt."


In 2024 komt Disney+ met Marvel-series als Echo (zie boven) en Agatha: Darkhold Diaries en de Star Wars-series The Acolyte en Skeleton Crew.

NieuwsFilm

meest populair