Vervolg op grote gameverfilming maakt grote stappen

Vervolg op grote gameverfilming maakt grote stappen

Uncharted 2 komt er misschien wel sneller dan je denkt als we Mark Wahlberg moeten geloven.

Begin vorig jaar verscheen eindelijk Uncharted, de verfilming van de bejubelde en populaire PlayStation-gamereeks.

Door de jaren heen werden er heel wat pogingen door verschillende regisseurs en acteurs gedaan om de film te maken, maar uiteindelijk was het Venom-regisseur Ruben Fleischer die de wereld tot leven bracht met Tom Holland als Nathan Drake en Mark Wahlberg als Victor 'Sully' Sullivan.

Gemengde reacties
Het resultaat zorgde voor gemengde reacties. De film was financieel succesvol met een wereldwijde opbrengst van 400 miljoen dollar tegenover een budget van 120 miljoen dollar.

Critici en fans van de games waren echter niet allemaal even te spreken over de film, die volgens hen rammelde aan alle kanten.

Marky Mark met snor
Wahlberg, wiens casting voor de nodige discussies zorgde, liet nu tijdens de promotieronde voor zijn nieuwe film The Family Plan weten dat er niet alleen hard wordt gewerkt aan een sequel, maar dat het script al af is.



Wahlberg vertelde The Direct:
"Ik heb veel verschillende ideeën gehoord. Ik weet dat er al een script is geschreven, en dat ze er nog aan werken. En ik weet ook dat ik mijn snor de hele film kom te dragen. Wat logisch is, want in de laatste scène van de eerste film heb ik die snor opeens.

Op één voorwaarde
Het heeft me aardig wat tijd gekost om die snor te kweken, maar mensen konden het waarderen. Het was een leuke toevoeging aan het einde van die film. En als we hem beter kunnen maken dan de eerste, sta ik er zeker voor open."



Het script van de eerste film werd geschreven door Rafe Judkins, Art Marcum en Matt Holloway, maar het is onduidelijk of een van deze namen is betrokken bij de sequel.

NieuwsFilm

meest populair