Daniel Craig tekent voor nieuwe heistfilm met Charlize Theron

Daniel Craig tekent voor nieuwe heistfilm met Charlize Theron

Daniel Craig keert al vrij snel terug naar de actiewereld na zijn afscheid als James Bond in 'No Time to Die'.

The Hollywood Reporter meldt dat Daniel Craig en Charlize Theron de twee hoofdrolspelers zijn in de aanstaande heistfilm Two for the Money van regisseur Justin Lin (Fast Five). Na een uitgebreid biedingsproces, is de film nu terechtgekomen bij Apple Original Films, de studio achter Killers of the Flower Moon en Napoleon.

Apple Original Films voegt weer een veelbelovende film toe aan hun snelgroeiende catalogus van exclusieve films en series.

Plot
Er zijn nog weinig details bekend over het verhaal van de film, maar het focust zich op de evolutie van een relatie tussen twee carrièredieven (Theron en Craig), gedurende drie grote overvallen.

Dan Mazeau is verantwoordelijk voor het script van de film. Hij en Lin hebben onlangs voor het eerste samengewerkt aan Fast X. Lin verliet dit project, maar de twee zaten duidelijk op dezelfde golflengte qua films maken.

Oorsprong
Gek genoeg was Fast X dan ook het startpunt voor Two for the Money. Lin en Mazeau kwamen op het idee voor het project tijdens de productie van de 10e film. Vervolgens gingen ze naar Theron, die natuurlijk lid was van de cast van Fast X, om hun idee te presenteren.


Theron was meteen verkocht en besloot er werk van te maken. Nu speelt ze dus één van de hoofdrollen én produceert ze de film. Momenteel is er nog niks bekend over een verschijningsdatum. Zodra hier meer over bekend is, laten we dat natuurlijk weten.

NieuwsFilm

meest populair