Fans geschokt als ze de echte naam van Will Smith horen

Fans geschokt als ze de echte naam van Will Smith horen

Will Smith heet voluit Willard Carroll Smith jr. naar zijn vader, maar veel mensen weten dat niet niet.

Will Smith gaat al zo lang mee in filmland, dat het lijkt alsof iedereen alles van hem weet. Dat zijn vrouw Jada Pinkett Smith laatst opbiechtte dat ze al zeven jaar gescheiden leven - zonder een echtscheiding te willen - was een verrassing.

Maar nu schrikken fans opnieuw op. Will Smith blijkt namelijk geen Will Smith te heten. De achternaam klopt wel, maar zijn roepnaam is een verbastering van zijn echte voornaam: Willard. De ster uit Independence Day heet voluit zelfs Willard Carroll Smith jr. naar zijn vader.

Soms totaal onwetend
Natuurlijk is zijn echte naam geen geheim, maar sommige fans wisten dat nog niet. Op social media reageren mensen bij een felicitatie van Jada: "Waarom wist ik niet dat Will eigenlijk Willard heet en geen William?"

Een ander reageert met: "Ik werd spontaan grijs toen ik hoorde dat Will in het echt Willard heet." Een derde tikt: "Dit wist ik niet en klinkt erg grappig."

Felicitatie op Instagram
Het bericht van Jada staat hieronder op haar Instagram. Ze schreef onder meer: "Willard, ik ben zo blij dat je geboren bent. Zonder jou zou ik niet mijn grootste vreugde hebben meegemaakt: mijn gezin. Ik ben gelukkig met onze mooie en slechte dagen."



NieuwsFilm

meest populair