De aandacht trekkende dochters van Arnold Schwarzenegger en zijn ex-vrouw

De aandacht trekkende dochters van Arnold Schwarzenegger en zijn ex-vrouw

Maria Shriver, ex-vrouw van Arnold Schwarzenegger, verschijnt met haar dochters in een praatprogramma, waarbij hun hechte band opvalt.

Maria Shriver, de ex-vrouw van Arnold Schwarzenegger, krabbelt langzaam weer omhoog. Ze waren 25 jaar getrouwd tot Maria wist van zijn buitenechtelijk kind en de scheidingspapieren indiende.

De nieuwe Netflix-documentaire Arnold riep allerlei vragen rond hun echtscheiding op die zij liever ontweek. Des te verrassender was het dat Maria recent in een praatprogramma durfde te verschijnen met ... haar twee dochters. Normaal vermijden Katherine en Christina liever alle media-aandacht.

Twee prachtige dochters
De vier kinderen die Maria deelt met de wereldberoemde acteur uit Terminator en Total Recall worden aan veel pers blootgesteld, want niet alleen Arnold is beroemd. Maria Shriver is een gerenommeerde journaliste en auteur. Bovendien behoort ze tot de beroemde Amerikaanse Kennedy-familie.

In de onderstaande YouTube-video van Today with Hoda en Jenna valt op hoe prachtig de twee dochters zijn van Maria en Arnold. Ze zijn op eigen wijze een mooie mix van hun beide ouders. Moeder en dochters gaan in op mentaal welzijn en hormoonhuishouding bij vrouwen. Opvallend is hun hechte band.

Een hecht gezin
Katherine is het oudste kind en is 33 jaar. Zij is auteur en ondernemer. Ook is ze getrouwd met Chris Pratt en hebben ze twee dochtertjes samen. Christina is 32 jaar en is producer van korte filmpjes over medicijngebruik en mentale gezondheid.



NieuwsFilm

meest populair