Sylvie Meis tuigt in haar nachtjapon de kerstboom op: ging het overal maar zo!

Sylvie Meis tuigt in haar nachtjapon de kerstboom op: ging het overal maar zo!

Het is weer december! Snel weg met Sinterklaas, op naar de kerst.

Het is weer december, een maand vol cadeautjes. We werken dan altijd snel Sinterklaas de deur uit om uit te kijken naar de gezelligheid van de kerstdagen. De kerstboom wordt opgetuigd en de warme sokken komen uit de kast.

Dat geldt ook voor Sylvie Meis, al heeft ze weinig met warme sokken. Een nieuwe post op haar goed bekeken Instagram-account laat zien hoe LaMeis de kerstboom voorziet van de bekende glitterballen en andere frutsels.

Sylvie's kerstdagen
Een paar dagen geleden zag je nog hoe Sylvie haar nieuwste samenwerking met Aldi vormgeeft. Samen geven ze namelijk weer een ondergoedlijn uit die Sylvie uiteraard weer in de etalage zet.

Want van films en series heeft Sylvie al een tijdje niet gehoord. Ze speelde voor het laatst in een film in 2022 en sindsdien focust ze zich vooral op de presentatie van de Duitse Love Island en het vermaken van haar 1,7 miljoen volgers op Instagram.

Kerst met Sylvie
Op Instagram schrijft ze nu: "Het begint een beetje op Kerstmis te lijken HOLIDAY SEASON begint officieel en ja, ik pas echt in een grote boodschappentas, wilde Dörte Bär weten, dus we probeerden het uit."


De 45-jarige Sylvie Meis in haar jurkie bij de kerstboom zien? Check de foto op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair