Sylvie Meis trekt spontaan al haar kleren uit om je iets te laten zien

Sylvie Meis trekt spontaan al haar kleren uit om je iets te laten zien

De Nederlandse celeb Sylvie Meis laat je weer heel wat van de Aldi zien.

De afgelopen jaren zien we Sylvie Meis regelmatig op social media voorbij komen om ondergoed van Aldi aan te prijzen. Nu de decembermaand eraan komt doet ze het weer en dit keer heeft ze een creatieve video opgenomen.

Deze video deelt ze uiteraard met haar 1,4 miljoen volgers uit Nederland, Europa en ongetwijfeld heel wat andere landen. Haar nieuwste posts leveren gelijk al duizenden likes op.

Wat doet Sylvie eigenlijk?
Films en series maakt Sylvie eigenlijk sporadisch, al moeten we niet vreemd opkijken als ze vandaag of morgen weer een bijrolletje scoort in een Duitse of Nederlandstalige romkom. Haar laatste optreden had ze in het Duitse Misfit als Direktorin Himmelmann.

Op Instagram omschrijft ze zichzelf "Moeder, Ondernemer, TV-Presentatrice, Liefdadigheidsbeschermheer, Brand Ambassador, Mediapersoonlijkheid en #BreastCancerSurvivor." Veel natuurlijk, maar dit zijn wel de dingen die ze zo'n beetje doet of deed.

Aldi
Haar nieuwste samenwerking met Aldi zorgt er opnieuw voor dat Sylvie zich ontdoet van haar kleding. In een snelle video zien we haar in allerlei kleding en tussendoor zien we een aantal items uit de nieuwste ondergoedcollectie Aldi. Ook plaatste Sylvie een foto waarop we haar over de achtertuin zien uitkijken.


De 45-jarige Sylvie Meis zien optreden voor de Aldi? Check de foto en video op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair