Jennifer Aniston en Julia Roberts erg nerveus om met elkaar samen te werken

Jennifer Aniston en Julia Roberts erg nerveus om met elkaar samen te werken

Jennifer Aniston en Julia Roberts waren nerveus om samen te werken in de film 'Mother's Day'.

Jennifer Aniston blijft een publiekslieveling, net als Julia Roberts. De actrice uit Pretty Woman en Tickets to Paradise speelde zelfs een gastrolletje in de populaire serie Friends, waarin Jennifer een vast gezicht was.

De actrices kennen elkaar al heel lang, want ze komen elkaar ook tegen op speciale gelegenheden. Ze mogen elkaar ook graag. Toch bleek hun instemming in de komedie Mother's Day voor spanning te zorgen.

Nerveuze samenwerking
In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight vertelde Jennifer waarom. Ze zei: "Lieve help, ze is Julia Roberts! Werken is anders dan elkaar spreken. Ik was zo nerveus dat ik per ongeluk haar echte naam zei in de eerste take."

Julia zei hier voor de start van de filmopnamen tegen Daily Mail: "Jennifer Aniston is zo hot. Ze is zo mooi en lief. Ik ben blij dat ik niet ingepland sta met haar."

Echte 'fangirls'
Kennelijk kun je zo fan zijn van elkaars werk en persoonlijkheid, dat je jezelf bloednerveus maakt - ook als je elkaar regelmatig ziet en al eerder hebt samengewerkt. Het resultaat is er wel naar.



NieuwsFilm

meest populair