Nare echtscheiding van Miley Cyrus blijft Liam Hemsworth achtervolgen

Nare echtscheiding van Miley Cyrus blijft Liam Hemsworth achtervolgen

Liam Hemsworth en Miley Cyrus hebben een knipperlichtrelatie gehad, maar zijn nu gescheiden, wat wordt verwerkt in Miley's songteksten.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus leerden elkaar kennen op de filmset van The Last Song uit 2010. Tien jaren lang hadden ze een knipperlichtrelatie. Toen ze eindelijk trouwden, waren de media en fans ontzet dat ze binnen het jaar een echtscheiding aanvragen.

Die echtscheiding blijft de 33-jarige acteur uit The Hunger Games en Independence Day: Resurgence achtervolgen. Zijn ex-vrouw is namelijk een erg bekende zangeres in Amerika. Miley schrijft bovendien haar eigen songteksten. Het verwerken van haar relatiebreuk leidt steeds tot 'easter eggs' in haar liedjes en in haar opmerkingen.

Ruzie en ontrouw
Fans en interviewers beginnen te begrijpen dat hun high profile relatie omgeven was met liefde en ruzie. Ook zou Liam Hemsworth steeds ontrouw zijn geweest, maar hij zwijgt wijselijk. Op een gegeven moment was de actrice uit Hannah Montana en The Night Before het vertrouwen kwijt in hun relatie.

De nu 31-jarige zangeres zei in The Howard Stern Show: "Als ik thuis kom bij iemand wil ik me zeker voelen. Ik geil niet op drama en ruzie. Ik ben intens en wil niet dat iets blijft hangen, waar ik over blijf denken."

Een verwerkingsproces
In de onderstaande YouTube-video vertelde ze meer over haar verwerkingsproces aan Howard Stern. Ze zei: "Ik kan er niets aan doen dat ik er steeds over schrijf. Ik ging een enorme verandering door en dat werkte door in de muziek."



NieuwsFilm

meest populair