Dit is Francesca, de dochter van filmlegende Clint Eastwood

Dit is Francesca, de dochter van filmlegende Clint Eastwood

De 30-jarige Francesca Eastwood is zelf actrice, model en socialite.

De kinderen van Hollywoodsterren treden vaak in de voetsporen van hun ouders. Francesca Eastwood - ja, de dochter van - is daar een goed voorbeeld van.

We hebben het hier over een grote bekende familie. Francesca heeft zes zussen en twee broers. Ze heeft duidelijk het uiterlijk van een celebrity.

Bekende dochter
Francesca is natuurlijk de 30-jarige dochter van de bekende regisseur en acteur Clint Eastwood (American Sniper) en actrice Frances Fisher (Titanic)

Zelf is Francesca actrice, model en socialite. Ze was onder meer te zien in de bijzondere film Old (2021) van M. Night Shyamalan. Ook had ze een rol in M.F.A. (2017).

Jawoord met dubbele tong
In 2013 kwam Francesca opvallend in het nieuws. Toen stapte ze in het huwelijksbootje met Jordan Feldstein, de broer van The Wolf of Wall Street-acteur Jonah Hill. Eén week later ging het stel alweer uit elkaar.


En daar zit een bijzonder verhaal achter: het huwelijk van de twee had namelijk in Las Vegas plaatsgevonden en was blijkbaar in een dronken toestand voltrokken. Een impulsieve, grappige actie.

NieuwsFilm

meest populair