Deze poster voor 'Avengers vs. X-Men' belooft een Marvel-film die iedereen wil zien

Deze poster voor 'Avengers vs. X-Men' belooft een Marvel-film die iedereen wil zien

Zou deze film de bioscoopzalen eindelijk weer vol kunnen maken?

Marvel Studios heeft niet bepaald het imago dat het een paar jaar geleden had. Waar Avengers: Endgame nog één van de grootste bioscoopsuccessen aller tijden werd, heeft de studio met The Marvels nu een heuse flop te verduren.

Het overkoepelende verhaal laat ook veel te wensen over voor fans. De Infinity Saga kon iedereen nog bekoren, maar bij the Multiverse Saga blijkt de rode draad toch wel zoek. Ook de introductie van Kang the Conqueror in Ant-Man and the Wasp: Quantumania, die voor meer samenhang moest zorgen, sloeg de plank behoorlijk mis.

Tijd voor iets anders?
Marvel lijkt dus iets anders nodig te hebben om fans weer warm te maken. En laat dat nu precies de insteek zijn geweest van gebruiker artoftimetravel op Instagram. Die maakte een fan-poster voor een "Avengers vs. X-Men"-film.

Op de poster staan alle Avengers van het Marvel Cinematic Universe tegenover de X-Men van het 20th Century Fox universum. Zo zien we Hugh Jackman als Wolverine, Chris Evans als Captain America, en zelfs Famke Janssen als Jean Grey.

De fans warm maken
Een Avengers vs. X-Men-film zou ongetwijfeld hoge ogen gooien bij fans, en de huidige problemen het MCU misschien zelfs kunnen oplossen. Bekijk de poster hieronder zelf.



NieuwsFilm

meest populair