Hitsige film op Netflix wordt dit weekend enorm goed bekeken

Hitsige film op Netflix wordt dit weekend enorm goed bekeken

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Leo (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Smigel, Robert Marianetti en David Wachtenheim | Cast: Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong, e.a. | Kijk direct
De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent.



Last Call for Istanbul (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gonenc Uyanik | Cast: Kivanç Tatlitug, Beren Saat, John Bradford, e.a. | Kijk direct
Wanneer Ryan de mysterieuze Samantha bij de bagageband op het vliegveld ziet staan, kan hij zijn ogen niet van haar afhouden. Hij besluit haar te helpen wanneer iemand er met haar koffer vandoor blijkt te zijn gegaan. Deze toevallige ontmoeting vormt de aanleiding voor een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.



The Killer (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Kijk direct
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.



NieuwsFilm

meest populair