Moïse Trustfull in half doorkijk-jurkje samen met moeder Quinty

Moïse Trustfull in half doorkijk-jurkje samen met moeder Quinty

De parttime-actrice was deze week in de Efteling voor een fotoshoot.

Ondertussen is Moïse Trustfull een redelijke BNer. Ze was al in wat film- en tv-producties te zien en ze profiteert uiteraard van de bekendheid van haar vader en moeder, oud-voetballer Orlando Trustfull en voormalig model en presentatrice Quinty Trustfull.

Moïse zien we op FilmTotaal regelmatig voorbij komen en ze wordt ook opgemerkt door heel wat Nederlanders. Ze wordt namelijk gevolgd door maar liefst 172 duizend mensen op Instagram. Daarop zien we nu ook haar laatste post, in een opvallend jurkje.

Acteren
Als we op de IMDb spieken dan zien we dat Moïse voorlopig geen grote plannen heeft met films of tv-series. Dat is ergens wel opvallend aangezien ze sinds 2017 lijkt te willen slagen in Hillywood.

In 2017 speelde ze namelijk elf afleveringen in Goede tijden, slechte tijden, als het personage Celia van Dam. Verleden jaar dook ze nog op in de korte film Gnomes en de tv-productie Scrooge Live.

Efteling
"Hele leuke shoot vandaag met mams voor Vrouw in de Efteling. Topdag tussen de hagelbuien door snel foto's maken in korte jurkjes met hakken," aldus Moïse. Op de zesde foto zie je Moïse zelfs in een wel erg doorschijnend-achtig geheel. En ja, mams is dus Quinty Trustfull.


De 28-jarige Moïse Trustfull in de jurkjes zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair