Netflix waarschuwt voor een decembermaand vol films en series

Netflix waarschuwt voor een decembermaand vol films en series

Netflix zet in de maand december een mooi aantal nieuwe releases online.

Netflix gaat in december net even wat meer nieuwe films en series online zetten dan normaal. Zeker op filmgebied komt de streamer met een mooi aantal titels. Ze hebben zelfs een promo vrijgegeven om de grootste releases te promoten.

Netflix trapt de maand af met een hele reeks delen uit de Fast & Furious-franchise. Verwacht overigens niet het nieuwste deel Fast X. Als je die wil streamen, dan kun je terecht bij Pathé Thuis en over een tijdje op SkyShowtime.

Netflix Originals
De meest opvallende releases zijn Originals van Netflix zelf. Zo verschijnt op 8 december de thriller Leave the World Behind met onder andere Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la en Kevin Bacon. Op 15 december komt Aardman Animations' Chicken Run: Dawn of the Nugget online.

De opvallende biopic Maestro van en met Bradley Cooper debuteert op 20 december op Netflix, nadat deze vanaf 7 december ook beperkt op het witte doek te aanschouwen is. Twee dagen later op 22 december verschijnt Rebel Moon - Part One: A Child of Fire van Zack Snyder.

Preview
Hieronder zie je de complete preview met bovenstaande titels, maar ook series als The Crown en Berlin.



NieuwsFilm

meest populair