Zoon van Brad Pitt laat pittige boodschap na op Insta 'voor altijd afwezige vader'

Zoon van Brad Pitt laat pittige boodschap na op Insta 'voor altijd afwezige vader'

De echtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie heeft een negatieve invloed op hun kinderen, zoals blijkt uit een Instagram-bericht van hun adoptiezoon Pax.

De veelbesproken echtscheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie kwam na een serie van ruzies met en zonder hun kinderen in de buurt. De ster bleek namelijk alweer - of nog steeds - verslaafd te zijn aan alcohol en drugs. Bovendien nam hij zijn huwelijkse trouw en gezin niet al te serieus.

Dat zijn gedragingen impact heeft op zijn kinderen moge duidelijk zijn. Tot nu kreeg de paparazzi er niet echt lucht van omdat Angelina hen zo veel mogelijk afschermde. Maar kleine kinderen worden groot en gaan social media op.

Leven is een hel
Hier in het artikel van Daily Mail dook recent een Instagram-story op van Pax, zijn tweede adoptiezoon. In 2020 liet de toen 16-jarige tiener zijn altijd afwezige vader een pittige boodschap na met vaderdag.

Pax vertelt normaal weinig over het gezin, maar schreef op zijn Instagram die alleen zichtbaar is voor vrienden: "Je hebt het leven van degenen dicht bij me tot een hel gemaakt. Je kunt jezelf en de wereld vertellen wat je wilt. Maar de waarheid zal een keer het licht zien. Dus fijne vaderdag, jij f**king afschuwelijk mens."

Onbegrijpelijke schade voor familie
Pax zei ook: "Je bent een klootzak eerste klas. Je bewijst keer op keer dat je een verschrikkelijk verachtelijk persoon bent. Je hebt geen empathie voor jouw vier jongste kinderen die in jouw buurt van angst beven. Je zult de schade die je mijn familie hebt toegebracht niet begrijpen, want daartoe ben je niet in staat."



Maddox is de oudste, dan komt Pax, Zahara en de drie biologische kinderen van het gescheiden stel: Shiloh, Vivienne en Knox. Een bron van Brad Pitt zegt dat Brad liever zwijgt over dit Instagram-bericht. In de bovenstaande YouTube-video van The List wordt meer over de kinderen verteld.

NieuwsFilm

meest populair