Leonardo DiCaprio wil nog één ding doen voordat hij 50 jaar wordt

Leonardo DiCaprio wil nog één ding doen voordat hij 50 jaar wordt

De man die alles heeft, heeft toch nog wat te wensen na zijn nu al succesvolle 'Killers of the Flower Moon'.

Je zou denken dat Leonardo DiCaprio niets meer te wensen heeft. De ster uit Titanic, The Wolf of Wallstreet en The Revenant is uitgegroeid tot een superster met een geschat vermogen van 300 miljoen Amerikaanse dollar.

De acteur en producer staat daarnaast bekend om zijn steun aan goede doelen. Zo geeft hij gul aan innovatieve methoden voor klimaatverbetering en natuurbehoud. Ook zet hij zich in voor beschermde diersoorten en de snelle kap in het Amazone-gebied.

Feesten met jonge modellen
Daarnaast staat Leonardo DiCaprio bekend als die kerel die zich graag feestend op zijn luxe jacht bevindt, omringd door collega's, vrienden en jonge modellen. Voor zijn 49ste verjaardag pakte hij laatst opnieuw groots uit. Op YouTube circuleert een filmpje van hem, rappend en wel.

Als hem in de onderstaande YouTube-video van ABC News wordt gevraagd wat hij nog zou willen doen voor zijn 50ste, antwoordt de levensgenieter echter niet met: "Daten met een ouder iemand, een vaste relatie beginnen, vader worden of met pensioen gaan."

Nieuwe film is raak
Zijn nieuwste film Killers of the Flower Moon over de waargebeurde, schrijnende behandeling van de inheemse bevolking in Amerika wordt overal goed ontvangen. De eeuwige vrijgezel antwoordt dan ook toepasselijk met: "Weet je wat? Nog een film. Ik doe nog een film."



NieuwsFilm

meest populair