Ook Jenna Ortega niet terug: 'Scream VII' in grote problemen

Ook Jenna Ortega niet terug: 'Scream VII' in grote problemen

Tweede hoofdrolspeler uit de nieuwste Scream-films vertrekt in slechts twee dagen.

De film Scream VII krijgt deze week twee grote tegenslagen te verwerken. Nadat gisteren bekend werd dat hoofdrolspeler Melissa Barrera niet meer welkom is heeft nu Jenna Ortega te kennen gegeven niet terug te keren.

Ondanks dat het vertrek van Ortega opvallend snel na het ontslag van Barrera komt, heeft Ortega duidelijk andere redenen om niet voor een tweede keer terug te keren. De reden heeft te maken met haar overvolle agenda.

Wednesday
Via Deadline wordt duidelijk dat ze de opnames van Scream VII misloopt doordat ze verplichtingen moet nakomen voor seizoen 2 van de Netflix-hitserie Wednesday.

Volgens Deadline was de keuze al voor de grote Hollywood-stakingen bekend, maar konden ze nu pas onthuld worden. Begin april vertrekt Ortega naar Ierland om het tweede seizoen van Wednesday op te nemen. Daarnaast heeft ze nog resterende opnamedagen staan voor de film Beetlejuice 2.

Scream VII
Hoe het verder moet met Scream VII is voorlopig onduidelijk. Er is geen script, al heeft Christopher Landon, bekend van Happy Death Day, al wel getekend voor de regiestoel.



NieuwsFilm

meest populair