Alexandra Daddario deelt opzienbarende selfie: in evakostuum op bed

Alexandra Daddario deelt opzienbarende selfie: in evakostuum op bed

Actrice Alexandra Daddario plaatst wel vaker opvallende foto, nu en toen.

Actrice Alexandra Daddario is een opvallende actrice. Ze is naast actrice ook model en we kennen haar natuurlijk allemaal van haar rollen in onder andere True Detective en de moderne Baywatch-film.

Op Instagram is ze ook actief en daarop plaatst ze uiteenlopende foto's. Soms gewoon uit een restaurant of wat standaard vakantiefoto's, maar ook regelmatig foto's die wat meer van haar prijs geven.

Films en series
Alexandra was dit jaar te zien als het personage Rowan Fielding in de fantasyserie Mayfair Witches van zender AMC. De serie heeft ook rollen voor Tongayi Chirisa, Jack Huston en Harry Hamlin en de ontvangst bleek wat mager, gezien de 48 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Een tweede seizoen is al aangekondigd.

Op de IMDb zien we dat Alexandra de dramafilm I Wish You All the Best met ook Cole Sprouse en Amy Landecker al heeft opgenomen. Binnenkort gaat ze aan de slag met de romkom Happy Life met ook Evangeline Lilly.

Op bed
De in New York City geboren brunette zette een tijd geleden een selfie van zichzelf online waarop ze in "evakosstuum" op bed zit. Een fanpagina van Alexandra herplaatste de foto. De foto lijkt op basis van de datum van alweer een tijdje geleden.


Wil je de nu 37-jarige Alexandra Daddario op bed zien zitten? Bekijk de foto dan via de Instagram-fanpagina.


NieuwsFilm

meest populair