Deze beeldschone actrice werd wel op een heel pijnlijke manier door Pete Davidson gedumpt

Deze beeldschone actrice werd wel op een heel pijnlijke manier door Pete Davidson gedumpt

Cazzie David heeft het een lange tijd behoorlijk lastig gehad maar gelukkig gaat het nu een stuk beter.

Pete Davidson is voornamelijk bekend als acteur, maar ook wordt de bekendheid zowat elk jaar weer gespot met een andere vriendin. De stand-upcomedian heeft relaties gehad met beeldschone vrouwen zoals Kim Kardashian en Emily Ratajkowski. Hij zette echter wel op een behoorlijk lompe manier een punt achter zijn relatie met Cazzie David.

David mag dan wel niet zo beroemd zijn als Kardashian en Ratajkowski, de kans is best groot dat je haar al eens langs hebt zien komen in een film of serie. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in o.a. Eighty-Sixed en The Umbrella Academy.

Relatie
David en Davidson hadden 2 en een half jaar een relatie en alles leek prima tussen de twee te verlopen. Althans, dat was de indruk van David, maar Davidson stond er blijkbaar toch wat anders in. Ondanks het feit dat ze al een langere tijd samen waren, besloot de Suicide Squad-acteur het uit te maken met een sms'je.

Wat het allemaal nog veel erger maakte, is dat Davidson een dag na de breuk al gespot werd met niemand minder dan Ariane Grande. Hier had David het wel moeilijk mee. Zo zei David al eerder: "Ik gaf nog enorm veel om hem, maar hij was al verliefd op een ander, hand in hand met Ariane die hem dingetjes toefluistert".

Einde
De actrice vervolgt: "Alle keren dat hij tegen mij zei dat ik hem kon vertrouwen en dat hij mij lief had... Ik weet niet eens of hij toen de waarheid zei. Ik had het er een lange tijd lastig mee, maar ik heb me erover heen weten te zetten".



David liet al eerder weten de nodige toxische relaties gehad te hebben waardoor ze zich lang behoorlijk rot heeft gevoeld, maar nu eindelijk iemand had ontmoet met wie ze zich echt prettig en beter voelt: "Ik zie en ervaar liefde nu heel anders en dat is alleen maar goed".

NieuwsFilm

meest populair