Kim Feenstra ziet er weer verbazingwekkend uit in het zwart

Kim Feenstra ziet er weer verbazingwekkend uit in het zwart

Het Nederlandse model Kim Feenstra zie je op dit moment ook als Aquaria in de bioscoop.

De Nederlandse actrice Kim Feenstra zie je met enige regelmaat op FilmTotaal voorbijkomen. Ze acteert nog altijd, maar ze is uiteraard ook model. En dat levert heel wat opvallende foto's op die ze vaak op haar Instagram-pagina zet.

Op Insta heeft ze een fraaie 617K volgers. Met haar nieuwste post laat ze weten dat ze een campagne draait voor het merk Primadonna Collection. De foto leverde al vele reacties op, en ongetwijfeld veel bekijks.

Films
Dit jaar was de in Groningen geboren Kim te zien in twee producties. De eerste is het bijzonder onbekende Out for Vengeance. De actiefilm staat op een 9.0/10 op de IMDb, maar heeft ook pas slechts 34 stemmen. Dus ja, zou het wat zijn?

Je kunt haar op dit moment ook op het witte doek bewonderen. Ze heeft namelijk een rolletje in de Sinterklaasfilm Sint Ahoy! Kim speelt Aquaria, een zeemeermin die Sint en zijn vrienden helpt op zijn bezoek aan het Caribisch gebied.

Campagne
Op haar Instagram verrast Kim haar volgers met een foto in odner meer een opvallende visnet-panty en een leren jasje. Meer dan "Nieuwe campagne voor Primadonna Collection, door [fotograaf] Francesco Chiappetta" schrijft ze er niet bij. Bekijk de foto via onderstaande link.


De foto van de 37-jarige Kim Feenstra zien in haar visnet-panty? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair