De dochter van Johnny Depp in doorschijnend shirtje: Lily-Rose krijgt je even helemaal stil

De dochter van Johnny Depp in doorschijnend shirtje: Lily-Rose krijgt je even helemaal stil

Actrice en 'dochter van' Lily-Rose Depp heeft weinig moeite met in het oog springende foto's.

Ondertussen is de dochter van Johnny Depp ook een celebrity aan het worden. De 24-jarige Lily-Rose Depp speelt namelijk in de nodige (grote) films en ze prijkt regelmatig op de cover van de bekende modebladen.

Naast een bekende vader heeft ze ook een bekende moeder, namelijk de Franse zangeres Vanessa Paradis. Op Instagram zien we veel van Lily-Rose voorbijkomen. Ze deelt regelmatig uitdagende kiekjes met haar 8,5 miljoen volgers.

Recente films en series
Haar meest recente film heet The Idol en deze verscheen eerder dit jaar op HBO Max. De serie wist het nieuws te halen, aangezien er flink wat wordt onthuld over de hoofdrolspelers. Naast Lily-Rose zien we ook acteurs als The Weeknd, Suzanna Son en Troye Sivan.

Komende periode zien we Lily-Rose in de monsterfilm Nosferatu van regisseur Robert Eggers. Ze staat er zeker niet alleen voor. Er zijn ook rollen voor Aaron Taylor-Johnson, Nicholas Hoult, Bill Skarsgård, Emma Corrin en Willem Dafoe. Daarna speelt ze in de film The Governesses.

Opvallend
Nu zien we Lily-Rose met opvallende foto's op haar Instagram. Al meer dan een miljoen mensen vinden haar foto's zeer de moeite waard. Ze verwijst met de foto's naar 070 Shake, een Amerikaanse rapper en zangeres en tevens de vriendin van Lily-Rose.


De 24-jarige Lily-Rose Depp op de foto's zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair