Clint Eastwood heeft zijn best gedaan: Zeven van zijn acht kinderen veroveren Hollywood

Clint Eastwood heeft zijn best gedaan: Zeven van zijn acht kinderen veroveren Hollywood

De legendarische Clint Eastwood heeft acht kinderen, van wie zeven ook werken in de filmindustrie.

Clint Eastwood heeft in elk geval twee dingen goed gedaan: De 93-jarige ster uit de Dirty Harry-films is bij leven al een legendarische acteur en onweerstaanbaar voor vrouwen. Hij heeft acht kinderen - uit verschillende relaties - van wie zeven in de filmindustrie zijn gedoken.

Buiten de oudste dochter van 69 jaar heeft de rest het daardoor best makkelijk. Vader Clint is immers al jaren acteur, regisseur en producer. Voor zijn nepo babies is er binnen zijn filmprojecten altijd wel werk te vinden.

Gemakkelijk als nepo babies
Voor de 59-jarige Kimber Lynn Eastwood was het dus simpel starten. Ze verscheen eerst in een paar films van hem, maar legde zich toe op het produceren van films en series. Ook is ze make up artist bij verschillende producties.

De 55-jarige Kyle Eastwood ligt muziek beter dan acteren. Hij is jazz bassist en componist. Ook hij is een zogeheten nepo baby, want hij leverde muziek aan voor zeker negen films van Clint, waaronder Mystic River en Million Dollar Baby.

Acteren en regisseren
De 51-jarige acteur en regisseur Alison Eastwood is gestopt in de filmindustrie, maar maakte een uitzondering voor de film The Mule om haar vader een plezier te doen. Ze regisseerde ook de goed ontvangen Rails & Ties, maar houdt zich liever bezig met het welzijn van dieren.



De 37-jarige Scott Eastwood is misschien het meest bekend in Hollywood door films als Fast X, Suicide Squad en Fury - en het feit dat hij qua uiterlijk veel op zijn vader lijkt.

Acteren en schrijven
Ook de 35-jarige Kathryn Eastwood is dol op acteren en speelt in veel films en series. Zo verscheen zij in haar vaders Jersey Boys. Daarnaast schrijft zij mee aan scenario's, zoals Virus of the Dead.



De 30-jarige Francesca Eastwood is zijn een na jongste dochter. Ook zij acteert en verschijnt in werk van haar vader. Daarnaast is zij ook te zien in de serie Twin Peaks en de film Old.

Een multitalent
De 27-jarige Morgan Eastwood is de jongste dochter en een multitalent. Ze is te zien in films als Changeling en produceert films. Daarnaast schrijft ze liedjes voor films. The List vertelt meer in de bovenstaande YouTube-video.

NieuwsFilm

meest populair