Nicole Kidman verbaasde iedereen met een 'lap dance' op nationale televisie

Nicole Kidman verbaasde iedereen met een 'lap dance' op nationale televisie

Jimmy Kimmel en Matt Damon hebben al jaren een 'vete' die begon met een prank tijdens een talkshow.

Jaren geleden startte Jimmy Kimmel onbedoeld een 'vete' met Matt Damon door te doen alsof de ster uit Bourne Identity voor niets in zijn kleedkamer wachtte op een interview. Die zogenaamde ruzie loopt als een rode draad door hun jarenlange vriendschap.

Zo smulde het publiek tien jaar geleden extra van de praatshow. Matt Damon nam namelijk het programma over als 'prank'. Hij bond Jimmy Kimmel zelfs vast in een stoel. Een van de gasten die Matt Damon die avond uitnodigde bleek Nicole Kidman.

Suggestieve lap dance
Spontaan gleed de actrice uit Australia bij binnenkomst op Jimmy's schoot en deed een suggestieve 'lap dance'. Het was een opwelling, maar ruim 10 jaar later achtervolgt het dansje haar nog. Nicole Kidman heeft namelijk een zedig, bescheiden en dromerig imago. Deze actie op nationale televisie riep vraagtekens op.

Fans reageren nog altijd geschokt en verbaasd met reacties als "Deed zij dat echt?" en "Wat een afschuwelijk begin", maar gelukkig ook "Wat grappig om te zien". Jimmy Kimmel benoemt het voorval nog steeds als het hem zo uitkomt. Jimmy vond het gezellig.

Grappig terugplagen
Nicole lijkt er inmiddels spijt van te hebben, maar als eenmaal iets op internet staat ... De YouTube-video van Jimmy Kimmel Live staat dus hieronder met dat veelbesproken stukje van die avond. De show stond sowieso vol hilarische voorvallen. Het terugplagen door Matt Damon lijkt in elk geval goed gelukt.



NieuwsFilm

meest populair