4 verstopte film-parels op Disney+

4 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Greatest Showman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Gracey | Cast: Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, e.a. | Kijk direct
Wanneer een recensent de gebrandmerkte freakshow van entertainer P.T. Barnum afkraakt en bestempelt als 'circus', besluit hij deze recensie in zijn voordeel te gebruiken. Iedereen die de recensie meeneemt, mag voor de helft van het geld naar binnen. Dit blijkt een gouden zet. Al snel groeit de voorstelling van Barnum uit tot wereldwijde sensatie. Maar al dat succes dreigt tegelijk ook zijn ondergang te worden.



Peter Pan & Wendy (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, e.a. | Kijk direct
Wendy, een jong meisje dat bang is haar kindertijd achter zich te laten, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje Tinkelbel en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piraat Kapitein Haak en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal doen veranderen.



Deadpool 2 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Wade Wilson rouwt om de dood van zijn geliefde Vanessa. Supersoldaat Cable reist terug in de tijd om een jonge mutant met vuurkrachten genaamd Russell te stoppen voordat hij zijn familie vermoordt. Aan Deadpool en zijn team om deze cyborg te stoppen en Russell te beschermen.



The Devil Wears Prada (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, e.a. | Kijk direct
De totaal niet modieuze Andy Sachs krijgt een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen: ze wordt de assistent van Miranda Priestly, de gevreesde hoofdredactrice van het modeblad Runway. Hoewel ze totaal niet in het wereldje past, weet ze toch indruk te maken. Ondertussen vragen de mensen om haar heen zich echter steeds meer af of dit wel de juiste baan voor haar is.



NieuwsFilm

meest populair