Niet meer single: Zijn Kevin Costner en Reese Witherspoon het nieuwe verliefde koppel?

Niet meer single: Zijn Kevin Costner en Reese Witherspoon het nieuwe verliefde koppel?

Reese Witherspoon en Kevin Costner zouden verliefd zijn op elkaar en hebben dagelijks contact, maar ontkennen de geruchten.

Een nieuw gerucht in Hollywood is dat Reese Witherspoon en Kevin Costner aan het daten zijn. Maar is die roddel wel waar?

De 68-jarige acteur uit Dances with Wolves en de 47-jarige actrice uit Legally Blonde kennen elkaar al heel lang. Ze zijn immers grote sterren en producers binnen Hollywood. Ook kennen Kevin en Reese dezelfde mensen en startten hun filmcarrière rond de jaren 90.

Veel gemeenschappelijke interesses
Het is alleen voor het eerst dat ze tegelijkertijd vrijgezel zijn. Beiden ronden een echtscheiding af en beiden zijn alleenstaande ouders. De acteur uit Yellowstone en de actrice uit Your Place of Mine hebben dus veel gemeenschappelijk.

Een bron vertelde aan Australian Magazine New Idea: "Ze komen elkaar vaak tegen, maar ze waren niet tegelijkertijd single en hielden hun relatie professioneel. Nu ze openstaan voor liefde, vliegen de vonken over."

Bijna dagelijks contact
De bron zei ook: "Kevin had Reese in de gaten sinds zij een Oscar won. Maar hij heeft niet bedacht dat hij haar zo ontzettend charmant zou vinden. Ze bellen en appen bijna dagelijks over het perfecte filmscenario."



Volgens de bovenstaande Youtube-video van The List veranderden die dagelijkse privéberichten naar geheime dates. Ze zouden een interessant koppel zijn voor de paparazzi, maar vooralsnog zegt een vertegenwoordiger: "Dit verhaal is verzonnen en niet waar."

NieuwsFilm

meest populair