Het lijkt erop dat Sienna Miller en Hayden Christensen het echt 'deden' tijdens deze film

Het lijkt erop dat Sienna Miller en Hayden Christensen het echt 'deden' tijdens deze film

De twee acteurs speelden in 'Factory Girl' en leken best ver te gaan...

Er zijn natuurlijk talloze films met pikante scènes. Sommigen zijn overtuigender dan anderen, maar in Factory Girl lijken de hoofdrolspelers, Sienna Miller en Hayden Christensen, het echt met elkaar 'te doen'.

De film speelt zich af in New York in 1965. Edie Sedgwick (Miller) heeft alles wat ze maar wil: Ze is rijk, ambitieus en prachtig. Wanneer Edie echter kunstenaar Andy Warhol (Guy Pearce) ontmoet in zijn befaamde club 'The Loft', verandert haar leven volledig.

Pikant moment
Vanaf dat moment is ze altijd aan zijn zijde en volgt hem in alles wat hij doet of van haar vraagt. Warhol beantwoordt haar liefde echter nauwelijks en drijft haar in de armen van de agressieve muzikant Danny Quinn (Christensen).

Sedwick en Quinn krijgen een relatie en moeten op een gegeven moment een seksscène opnemen. De vraag is of het hier om acteerwerk gaat of dat Miller en Christensen het echt deden. De twee acteurs hadden destijds een relatie, waardoor dit gerucht allemaal maar toenam.

Reacties
Een woordvoerder van de actrice liet zich erover uit: "Het is gewoon goed acteerwerk. Wanneer een seksscène wordt opgenomen zijn er niet veel mensen aanwezig. Het gaat niet om echte seks, maar een simulatie. Sienna Miller toont gewoon aan dat ze uitstekend kan acteren".



Toen Christensen, voornamelijk bekend van zijn rol als Anakin Skywalker in 'a galaxy far, far away' hierover werd gevraagd, kwam hij met een opmerkelijk antwoord: "Ik zal me hier niet over uitlaten. Vraag het maar aan Sienna". Het blijft dus nog steeds open voor 'interpretatie'...

NieuwsFilm

meest populair