Scarlett Johansson heeft gevatte reactie op mogelijke terugkeer in het Marvel Cinematic Universe

Scarlett Johansson heeft gevatte reactie op mogelijke terugkeer in het Marvel Cinematic Universe

Scarlett Johansson terug als Black Widow? De actrice heeft een duidelijke reactie.

Even geleden verscheen het gerucht dat Marvel Studios de originele zes Avengers weer wil verenigen in het Marvel Cinematic Universe. Dan hebben we het over Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye en uiteraard Black Widow.

Actrice Scarlett Johansson, die met de film Black Widow na ruim tien jaar afscheid nam van haar personage, zou dan ook nodig moeten zijn. Tijdens een interview met Today ging Johansson kort in op het gerucht.

Zombierversie
De actrice was bij Today om te praten over haar cosmeticalijn. Uiteraard werd haar ook gevraagd hoe ze denkt over een terugkeer in de miljardenfranchise.

"Ik weet het niet. Het voelde voor mij als het einde. Toch?" aldus de actrice. "Zou ze kunnen terugkeren als een vampierversie van het personage? Want dat zou ik gelijk doen. Of een zombierversie?"

Is ze benaderd?
De actrice wordt ook gevraagd of ze benaderd is. "Je stelt echt de moeilijkste vragen, maar ik hoef je echt geen antwoord te geven. Ik doe het niet, maar ik zou het wel willen," aldus de ontwijkende reactie van Scarjo.


De kans is groot dat Marvel Studios sowieso iets van plan is om de personages (kort) terug te laten keren in het Multiverse. Er zijn namelijk vele tijdslijnen waarin de personages nog gewoon leven.

NieuwsFilm

meest populair