Marvel Studios overweegt een Avengers-film met originele 6 helden als Iron Man, Captain America en Black Widow

Marvel Studios overweegt een Avengers-film met originele 6 helden als Iron Man, Captain America en Black Widow

Marvel Studios zoekt een manier om het Marvel Cinematic Universe weer op de kaart te zetten.

Met series als WandaVision en Loki en films als Spider-Man: No Way Home en Doctor Strange in the Multiverse of Madness leek Marvel Studios een goede aftrap te geven aan de nieuwe fase van het Marvel Cinematic Universe. Veel van de andere producties lijken daar minder in te slagen.

Nu meldt Variety dat de studio overweegt om een nieuwe Avengers-film te maken met de originele zes helden. Dus met Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson en Jeremy Renner als respectievelijk Iron Man, Captain America, de Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye.

Avengers
Volgens Variety melden de bronnen van dat de studio zoekt naar een manier om zowel Tony Stark / Iron Man als Natasha Romanoff / Black Widow uit de dood te laten herrijzen. Met het Multiverse om de hoek zou dat uiteraard geen enorme opgave moeten zijn.

Wel is het interessant om te zien of de acteurs ook terug willen keren nadat ze al vele jaren van hun leven aan de franchise hebben gewerkt. Waarschijnlijk hoeven ze het financieel niet per se te doen, maar ze verwachten uiteraard wel de hoofdprijs.

Onzeker
Overigens zou niet iedereen bij Marvel Studios achter het idee staan. Het is wel duidelijk dat Marvel een impuls nodig heeft. Ondanks dat de serie Loki sterk wordt ontvangen, is het de vraag hoe de volgende grote film The Marvels gaat presteren.


The Marvels verschijnt volgende week op het witte doek. Het is nog onbekend hoe de ontvangst is, maar de eerste box office-voorspellingen lopen uiteen van een erg matige $45 miljoen tot maximaal een respectabele $80 miljoen in het eerste Noord-Amerikaanse weekend.

Avengers-films
Marvel Studios heeft overigens al twee Avengers-fims in de planning staan, met Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars die respectievelijk in mei 2026 en mei 2027 moeten verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair