3 krankzinnige scifi-films om vanavond te kijken

3 krankzinnige scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Mortal Engines (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christian Rivers | Cast: Hera Hilmar, Hugo Weaving, Stephen Lang, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Na een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich aangepast. Ze wonen in kolossale steden die over de aarde rollen. Grote steden plunderen de kleinere voor brandstof. De voortvluchtige Hestar Shaw wil de toekomst veranderen. Samen met haar rebellenvrienden probeert ze een enorme ramp te voorkomen.



Elysium (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neill Blomkamp | Cast: Matt Damon, Jodie Foster, Alice Braga, e.a. | Te zien op: Netflix
2154. De allerrijksten wonen in paradijselijke ruimteschip dat uit is gerust met de modernste technologie. De aarde is hevig in verval geraakt en haar bewoners leven een armoedig bestaan. Voormalig autodief Max is voorbestemd om een revolutie te leiden van aardbewoners die evengoed de ruimte in willen. Defensieminister Rhodes doet er echter alles aan om deze met harde hand te onderdrukken.



Moonfall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Peña, e.a. | Te zien op: Film1
NASA-medewerker Jo Fowler, oud-astronaut Brian Harper en complotdenker K.C. Houseman moeten samenwerken om de planeet te redden wanneer de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan wordt gestoten en op rampkoers komt met de aarde. Tijdens hun missie komen ze achter een groot en onverwacht geheim over de maan.



NieuwsFilm

meest populair