Dwayne Johnson bevestigt de live-action 'Moana' als zijn volgende filmrol

Dwayne Johnson bevestigt de live-action 'Moana' als zijn volgende filmrol

De acteur was te gast bij Jimmy Fallon en sprak ook over de regisseur en de muziek van de film.

Nu de acteursstaking in Hollywood voorbij is, kunnen sterren weer hun films promoten, en dat geldt dus ook voor Dwayne Johnson. De acteur was onlangs te gast bij Jimmy Fallon en vertelde wat zijn volgende filmrol gaat zijn.

Fallon opende het onderwerp door te vragen of het waar is: komt er inderdaad een live-action remake van Moana? Johnson bevestigde dit meteen. "Ja," zei hij, "mijn volgende project dat ik ga filmen is een live-action versie van Moana."

Wie keert er terug?
In de originele animatiefilm sprak Johnson de stem in van de god Maui, het personage dat hoofdpersoon Moana helpt op haar reis over de oceaan. Deze rol zal hij dus opnieuw vertolken in live-action. Moana werd ingesproken door Auli'i Cravalho, maar zij heeft gezegd niet terug te willen keren voor de live action-remake.

Wie wel terugkeert, is Lin-Manuel Miranda om de muziek te doen. Ook dit bevestigde Johnson tijdens zijn interview bij Fallon. De remake zal geregisseerd worden door Thomas Kail, die samen met Miranda de theaterhit Hamilton maakte.

Het belang van de film
"Het is een manier voor mij om hulde te brengen aan mijn Polynesische cultuur," legde Johnson uit. "En daarnaast is het ook een fantastisch verhaal dat iedereen rond de wereld raakt, vooral jonge meisjes, [om hen] kracht te geven."


Aan het einde van het interview zong Johnson 'You're Welcome', zijn hitnummer uit de originele film. Of dit nummer ook in de remake zal zitten, daar twijfelen we eigenlijk niet over, maar we weten het pas echt in 2025.

NieuwsFilm

meest populair