Elizabeth Hurley en haar vriendin bezoeken het strand waar ze een showtje geven

Elizabeth Hurley en haar vriendin bezoeken het strand waar ze een showtje geven

De bekende Britse actrice bezoekt Ibiza en doet een dansje met een vriendin.

De Britse Elizabeth Hurley komt regelmatig voorbij in het celeb-hoekje van FilmTotaal. De actrice heeft namelijk heel wat in de aanbieding, bijvoorbeeld haar eigen badmode-lijn die ze regelmatig aanprijst op Instagram.

Op de social heeft ze ondertussen 2,8 miljoen volgers en die verwachten uiteraard ook nieuwe updates van de celeb. Haar nieuwste post is een snelle blik op haar vakantie op Ibiza waar ze met een vriendin het strand bezoekt.

Recente films
Maar eerst even een blik op de huidige filmcarrière van de ster uit films als Passenger 57 (1992), Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) en Bedazzled (2000). De actrice zit namelijk ook op dit vlak niet stil.

Dit jaar verscheen de thriller The Piper die oorspronkelijk ook de Nederlandse bioscopen zou halen. Uiteindelijk lukte dit niet. Haar volgende film is ook een thriller en die heet Strictly Confidential en is geregisseerd door haar zoon Damian Hurley.

Ibiza
We zien de in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk geboren brunette nu op Instagram met een vriendin. Ze zijn samen op Ibiza. "Aqua twinning with one of my best friends," schrijft ze bij de beelden vanaf het strand.


Wil je de 58-jarige Elizabeth Hurley en haar vriendin op het stand zien? Bekijk de beelden dan nu hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair