3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van een bloedstollende inbraak tot een gaaf superheldenavontuur : dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Don't Breathe (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fede Alvarez | Cast: Jane Levy, Dylan Minnette, Stephen Lang, e.a. | Te zien op: Netflix
Drie jonge dieven hebben het gemunt op een oude, blinde man die in een verlaten buitenwijk in Detroit woont. Volgens lokale geruchten heeft hij een miljoen dollar in zijn huis verstopt liggen. De jongeren denken hun klus zo geklaard te hebben, maar eenmaal binnen komen ze er snel achter dat hun slachtoffer niet is wie ze dachten dat hij is.



Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Arthur Curry, de zoon van koningin Atlanna en een mens is erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Als rechtmatige opvolger van de troon komt hij in een lastige positie te zitten wanneer opstandelingen onder water het vasteland willen aanvallen voor de vervuiling van de zeeën. Daarom is het tijd dat Curry zich als ware leider opwerpt. Als superheld Aquaman is hij toegewijd om de hele wereld te beschermen.



Red, White & Royal Blue (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew López | Cast: Taylor Zakhar Perez, Nicholas Galitzine, Uma Thurman, e.a. | Te zien op: Prime Video
De vriendelijke Amerikaanse presidentszoon Alex en stijve Britse prins Henry ontmoeten elkaar op een koninklijke bruiloft. De botsende persoonlijkheden krijgen al snel ruzie. Dit tot groot genoegen van de roddelbladen. Alex en Henry krijgen daarna de opdracht om voor de buitenwereld net te doen alsof ze beste vrienden zijn om hun imago op te poetsen. De jongens beginnen echter langzaam zelfs meer voor elkaar te voelen.



NieuwsFilm

meest populair