Sofia Vergara showt haar prachtige lijf voor de spiegel

Sofia Vergara showt haar prachtige lijf voor de spiegel

Sofia Vergara is weer op vakantie en stuurt via Instagram haar kiekjes naar haar volgers.

Binnenkort debuteert op Netflix een nieuwe misdaad-miniserie en daarin speelt actrice Sofia Vergara de hoofdrol. De prachtige brunette uit Colombia weet dus nog altijd haar rollen te bemachtigen.

Op Instagram heeft ze ook enorm veel volgers. Dit komt mede doordat ze vaak op de televisie te zien is, waaronder in America's Got Talent. Ze heeft maar liefst 31,8 miljoen volgers die ze graag tevreden houdt.

Griselda
Op Netflix zien we de in 1972 in Barranquilla, Colombia geboren Sofia vanaf 25 januari in de miniserie Griselda. De misdaadserie werd geregisseerd door Andrés Baiz en we zien hoe Griselda Blanco uitgroeit tot een grote naam in de lokale drugswereld.

Sofia speelt uiteraard Griselda Blanco, een slimme en ambitieuze Colombiaanse zakenvrouw die één van de meest winstgevende kartels in de geschiedenis van Colombia oprichtte. Er verschijnen zes afleveringen.

Spiegel
Op Instagram zien we Sofia nu voor de spiegel zitten in zwarte badmode en het kan niet anders dan dit er prachtig uit ziet bij de actrice. "Goedemorgen Casa Chipi Chipi," schrijft Sofia bij de foto's.


De vakantiefoto's van de 51-jarige Sofia Vergara zien? Check ze dan op hier op haar Instagram-account.

Sofia is overduidelijk een paar dagen bij haar Caribische vakantiehuis dat ze Casa Chipi Chipi noemt. Lange tijd verbleef ze daar met haar man Joe Manganiello, maar eerder dit jaar gingen ze uit elkaar.

NieuwsFilm

meest populair