Deze waargebeurde en fascinerende thrillerdocu op Netflix wordt nu sterk bekeken

Deze waargebeurde en fascinerende thrillerdocu op Netflix wordt nu sterk bekeken

De misdaaddocu Cyberbunker: The Criminal Underworld komt de Netflix Top 10 binnen.

Netflix heeft weer een opvallende docu online gezet. Dit keer kijken we in Cyberbunker: The Criminal Underworld een groep duistere hackers. De Netflix Original verscheen afgelopen woensdag op Netflix en komt nu als hekkensluiter binnen in de Netflix Top 10.

Cyberbunker: The Criminal Underworld komt van regisseurs Kilian Lieb en Max Rainer, en Netflix omschrijft zijn original met woorden als "fascinerend, speurwerk" en "waargebeurde misdaden".

Prima ontvangst
Op de IMDb staat Cyberbunker: The Criminal Underworld op een redelijke 6,7/10 na slechts 146 stemmen. Verdere cijfers zijn er niet echt bekend en op Rotten Tomatoes staat een positieve recensie, met een score van 3 van de vijf sterren.

De recensent van Veronica Superguide gaf zelfs vier sterren en concludeerde: "CyberBunker: The Criminal Underworld is ondanks het spannende onderwerp geen spannende documentaire, want uiteindelijk zijn de hoofdpersonen een stelletje computernerds die alleen maar een service leveren. Maar het verhaal blijft fascinerend en de Netflix Original toont hoe de duistere kant van het internet er écht uitziet."

Nu op Netflix
Wil je CyberBunker: The Criminal Underworld zelf beoordelen, dan vind je de docu nu hier op Netflix.


De synopsis: Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.

NieuwsFilm

meest populair