Deze spannende oorlogsfilm op Netflix knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze spannende oorlogsfilm op Netflix knalt de Netflix Top 10 binnen

De film The Courier uit 2020 met onder meer Benedict Cumberbatch staat in een keer op plaats drie in de Top 10.

Regelmatig zet Netflix films online die je gezien moet hebben. Dit geldt ook voor de film The Courier uit 2020. De film werd sterk ontvangen en staat nu gelijk op de derde plaats in de Netflix Top 10.

The Courier komt van regisseur Dominic Cooke en Netflix omschrijft de film met woorden als "intellectueel, spannend" en "tranentrekker". Je ziet rollen van onder andere Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze en Rachel Brosnahan.

Sterk ontvangen
De Tomatometer staat na 216 recensies op een sterke 85 procent en de publieksscore van Rotten Tomatoes zelfs op 95 procent. De IMDb komt tot een nette 7,1/10.

"Hoe je het ook wendt of keert, uiteindelijk kun je je niet echt een buil vallen aan The Courier. De film boeit van begin tot eind en je steekt er ook nog wat van op. Wereldschokkend is het allemaal niet, maar als je daar ook niet per se naar op zoek bent, dan zit je goed," is de mening van Ruud Vos in zijn recensie met 3 sterren.

Nu op Netflix
Wil je het oorlogsdrama graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: In dit waargebeurde verhaal uit de tijd van de Koude Oorlog rekruteren de Britse en Amerikaanse inlichtingendienst een Britse zakenman om Russische nucleaire geheimen te stelen.

NieuwsFilm

meest populair