Drie keer Nicolette Kluijver: om je vingers bij af te likken

Drie keer Nicolette Kluijver: om je vingers bij af te likken

De Nederlandse celeb en parttime actrice weet op Instagram regelmatig op te vallen.

Door de jaren heen verscheen Nicolette Kluijver regelmatig in het Celebritynieuws van FilmTotaal. Vaak ging het om haar zomerse foto's waarmee ze nieuwe volgers verzamelt.

Hieronder een greep uit die artikelen. Nicolette staat nu op een prima 413K volgers en regelmatig laat ze zien wat ze in haar privéleven doet.

Jurkje
"Oma kapsel of juist niet? Ik vind het prachtig! Maar is dit HET moment: lekker kort en pittig?" schreef Nicolette eind 2022 bij een korte video waarin we met haar nieuwe coupe zien. Maar je ziet nog veel meer.

Een en al vrouw
We weten allemaal dat Nicolette een en al vrouw is, maar dat wordt nog even onderstreept met de foto's in het magazine Vrouw. Afgelopen september deelde Nicolette de foto's op Instagram, begeleid door het nummer 'I am Woman' van Emmy Meli. Check de foto's op haar Insta.

Zwembad
Niet heel vaak plaatst de in Hilversum geboren celeb dergelijke foto's op Instagram, maar in september 2022 kon ze het toch even niet laten. "Heerlijke sport en zo'n makkelijk outfitje....," schreef Nicolette bij de opvallende foto waar je wel even een paar tellen naar staart.

Wil je meer foto's van Nicolette zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.




NieuwsFilm

meest populair