Nicolette Kluijver is een en al vrouw in nieuwe fotoshoot: bijna uit de kleren

Nicolette Kluijver is een en al vrouw in nieuwe fotoshoot: bijna uit de kleren

De Nederlandse celeb is nu te zien in het magazine Vrouw met heel wat uitagende foto's.

De Nederlandse actrice, presentatrice en celeb Nicolette Kluijver zien we de afgelopen tijd weer wat vaker in het celebritynieuws op FilmTotaal voorbij komen. Dit keer omdat ze te zien is in een gewaagde fotoshoot in het magazine Vrouw.

Op Instagram deelde ze enkele van de foto's uit Vrouw en die zijn niet voor de poes. De in Hilversum geboren Nicolette kreeg gelijk heel wat reacties en vind-ik-leuks. "Mooie foto's van een prachtige vrouw," luidt een van de reacties.

Nog in films?
Haar laatste tv-optreden als actrice had ze in het Sinterklaasjournaal uit 2022. Ze speelde een eigenaresse van een dierenwinkel. Twee jaar daarvoor zagen we haar nog in de film Misfit 3: De Finale als de presentatrice van de TMA.

Verder was ze te zien in series als De TV kantine, Lotte en Goede tijden, slechte tijden. In GTST speelde ze slechts vijf keer het personage Bianca. Voorlopig lijkt het er niet op dat ze enorme ambities heeft om in films of series te gaan spelen.

Vrouw
We weten allemaal dat Nicolette een en al vrouw is, maar dat wordt nog even onderstreept met de foto's in het magazine Vrouw. Op Instagram deelt Nicolette de foto's begeleid met het nummer 'I am Woman' van Emmy Meli.


De fotoshoot van de 38-jarige Nicolette Kluijver zien? Check de beelden dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair