Hoe zit het met 'Extraction 3'? Netflix-baas laat zich over de blockbuster uit

Hoe zit het met 'Extraction 3'? Netflix-baas laat zich over de blockbuster uit

De twee eerste delen waren enorm succesvol dus wel te begrijpen dat de streamingdienst dit door wil zetten.

Netflix brengt elke maand weer de nodige films en series uit. Soms zitten hier ook Netflix-originals tussen, al is een van de grootste hits van de streaminggigant ongetwijfeld de keiharde Extraction-reeks. Hoe zit het eigenlijk met het derde deel?

Thor-acteur Chris Hemsworth kroop voor het eerst in de huid van huurmoordenaar Tyler Rake in Extraction in 2020. Ondanks het feit dat hij het loodje lijkt te leggen in het origineel, keerde hij eerder dit jaar toch terug voor een vervolg.

Derde deel
Ook Extraction 2 zat weer bomvol met actie. Het vervolg eindigt met een open einde, waardoor het erop leek dat er ook wel een derde deel zou komen. Dat wordt nu bevestigd. Sterker nog, er wordt op dit moment alweer aan gewerkt.

Scott Stuber, Head of Film bij Netflix, liet zich er tijdens een recent interview over uit: "Ik denk dat het tweede deel zo goed was aangezien het een emotionele en complexe film is. Het laat mij denken aan de 'Bourne'-films. Tony Gilroy maakte dit ook heel emotioneel met de dood van Franka Potente".

Hetzelfde
Stuber vervolgt: "Wij willen min of meer voor hetzelfde gaan. Je komt achter de motivatie van Tyler, waarom hij doet wat hij doet. Het feit dat Idris Elba nu ook deel uitmaakt van de franchise is interessant. We kunnen nu door evolueren".



"Het script voor het derde deel is nog niet af, maar we werken er hard aan. We willen maar wat graag doorgaan. Iedereen die aan deze franchise heeft meegewerkt heeft hun uiterste best gedaan en dat willen we nu voortzetten".

NieuwsFilm

meest populair