Na deze zomerse foto's wil je direct met Margot Robbie op vakantie

Na deze zomerse foto's wil je direct met Margot Robbie op vakantie

De Australische actrice ziet er fantastisch uit tijdens een booktocht.

Actrice Margot Robbie zagen we dit jaar het zoveelste succes boeken in de komedie Barbie. Aankomende jaren gaan we nog veel van haar zien, ook op Instagram. Nu hebben we twee zeer zomerse foto's van de blonde ster.

De actrice heeft zelf geen Instagram, dus we moeten het hebben van allerlei fan-pagina's die foto's van de actrice verzamelen. Bijvoorbeeld Holllywood actress, met 209K volgers. De Insta-pagina zette een zomerse foto van Margot online.

Voorlopig geen films
Na rollen in grote titels als Focus, Suicide Squad en The Legend of Tarzan en de kleine parel I, Tonya zagen we haar in 2023 naast Barbie ook (heel) kort in Asteroid City. Maar voorlopig blijft het even stil rond Margot.

Op de IMDb zien we alleen "Untitled Margot Robbie Ocean's Eleven Film" in de planning staan. De opnames voor de film van Jay Roach en met Ryan Gosling moeten namelijk nog starten.

Bootreisje
Op het web circuleren foto's van Margot rond als ze zich vermaakt op een boot, samen met een vriendin. Verdere details over de foto's lijken niet bekend, dus bekijk ze gewoon even via onderstaande link.


De foto's van de nu 33-jarige Margot Robbie zien? Check deze dan op de Insta van hollywoodactresssess en hier op Reddit.


NieuwsFilm

meest populair