'Avengers: Endgame' en 'Black Panther'-stuntman komt om het leven bij verschrikkelijk ongeluk

'Avengers: Endgame' en 'Black Panther'-stuntman komt om het leven bij verschrikkelijk ongeluk

Stuntman Taraja Ramsess en drie van zijn kinderen zijn overleden bij een fataal verkeersongeval in Atlanta.

Taraja Ramsess was als stuntman en martial arts specialist betrokken bij films als Avengers: Endgame, Black Panther, Wakanda Forever, Creed III en The Hunger Games: Catching Fire. Op de avond van Halloween overleed hij echter bij een heftig ongeluk, evenals drie van zijn vijf kinderen.

Dat fatale verkeersongeval op 31 oktober vond plaats op de snelweg in Atlanta, Amerika. De 41-jarige stuntman knalde met zijn auto vol op een verlaten oplegger van een tractor bij een afrit. Onderzocht wordt nog waarom die afgebroken oplegger daar nog stond.

Oprecht houden van
Taraja en zijn twee dochters van 13 jaar en 8 weken oud waren op slag dood. Zijn zoon van 10 jaar oud overleed vier dagen later aan zijn verwondingen. Zijn vrouw en twee andere dochters van 8 en 3 jaar oud bleven nagenoeg ongedeerd.

Zijn moeder schreef het verschrikkelijke nieuws op haar Instagram en zei onder meer: "Iedereen die Taraja kende, weet hoe speciaal hij was. Hij kon intens van mensen houden en zijn kinderen gingen voor alles."

Altijd erg betrokken
Ook Array, zijn distributiemaatschappij, vertelde op Instagram hoe betrokken hij was bij zijn werk en nooit te beroerd was om meer op te pakken. Meer staat hier in het artikel van Entertainment Weekly, evenals de Instagram-berichten. In de onderstaande YouTube-video van E! News wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair