Hunter Schafer blijft opvallen: Ook als zij niet werkt aan 'Euphoria' of 'The Hunger Games'

Hunter Schafer blijft opvallen: Ook als zij niet werkt aan 'Euphoria' of 'The Hunger Games'

Transgender model en actrice Hunter Schafer, bekend van 'Euphoria' en 'The Hunger Games', maakt indruk met haar looks in een YouTube-video van Vogue.

Bij de afterparty van de Oscars ging Hunter Schafer viraal. Iedereen had het over de 'naakte jurk' van het 24-jarige model en haar foto's hadden de meeste likes. Maar het mag gezegd: de veer voor haar borsten met de lange rok stond haar erg goed.

Hunter Schafer is niet alleen model. Ze acteert ook. Zo is zij te zien in de populaire serie Euphoria. Daarnaast speelt zij in The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Opvallend en veelbesproken
In de onderstaande YouTube-video van Vogue neemt ze de kijker een dagje mee. Opvallend is dat ze niet hoeft te werken, maar toch met haar werk bezig is. De veelbesproken en populaire transgender maakt zich klaar voor een modeshow.

Hunter hoeft niet de catwalk op, maar het is natuurlijk leuk om toeschouwer te zijn. Ze start alleen haar vrije dag met dat ze eigenlijk wat langer had willen slapen, wat heel herkenbaar is voor de kijker. Na de nodige koffie en zorgvuldig gekleed gaat zij alsnog op pad.

Blijft een prachtige verschijning
Hunter blijkt ook zonder make-up een prachtige verschijning te zijn - en lekker zichzelf. Het moge duidelijk zijn dat deze sprankelende ster nog een veelbelovende filmcarrière te gaan heeft. Ze zal in elk geval ook in de nieuwe films Mother Mary en Cuckoo te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair