Jennifer Lopez verrast in een doorschijnende en prachtige jurk

Jennifer Lopez verrast in een doorschijnende en prachtige jurk

De prachtige actrice ziet er stralend uit naast haar man Ben Affleck.

De alleskunner Jennifer Lopez en acteur Ben Affleck waren van 2002 tot begin 2004 al een stel en daarna werden ze nog regelmatig samen gespot. In 2021 waren ze weer officieel een stel en in de zomer van 2022 trouwden ze dan eindelijk.

De sterren zijn bijzonder populair. Met name JLo trekt volop de aandacht op de rode loper en allerlei andere feestjes. Op Instagram heeft ze zo'n 250 miljoen online-vrienden en met hen deelt ze regelmatig foto's uit haar privéleven. Nu zien we haar samen met Ben op mooie foto's bij een museum.

Acteren
Het duo was in 2003 samen te zien in de romantische misdaadkomedie Gigli. Die film werd geen succes en een jaar later speelden ze samen in de romantische komedie Jersey Girl. Deze film werd ook geen doorslaand succes.

Daarna zijn ze niet samen in een film te zien geweest. Binnenkort zal JLo te zien zijn in het door Affleck geproduceerde sportdrama Unstoppable: The Anthony Robles Story.

Jurk
Op Instagram deelde JLo gisteren drie foto's bij het Los Angeles County Museum of Art. We zien haar twee keer in een prachtige licht doorschijnende jurk met veel pracht en praal. De derde foto toont haar met manlief Ben Affleck.


Wil je de 54-jarige Jennifer Lopez in haar jurk zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair