Jongste zoon Arnold Schwarzenegger heeft geen dna-test nodig: Precies zijn vader

Jongste zoon Arnold Schwarzenegger heeft geen dna-test nodig: Precies zijn vader

Joseph Baena, de jongste zoon van Arnold Schwarzenegger, lijkt sprekend op zijn vader en is actief als bodybuilder, acteur en makelaar.

Joseph Baena is de jongste zoon van Arnold Schwarzenegger. De 26-jarige bodybuilder en makelaar is beginnend acteur met een rolletje in onder meer Chariot.

Zonder het te willen, kwam hij in een hoop ellende terecht, want hij is geboren uit een buitenechtelijke relatie. Een dna-test is bij Joseph eigenlijk niet nodig. Uit de onderstaande foto's op zijn Instagram blijkt opnieuw hoe sprekend hij op Arnold lijkt.

Museum als aandenken
Joseph schrijft erbij: "Een reisje naar Oostenrijk is geen reisje tot je bij het Arnold Schwarzenegger Museum bent geweest."

Dat museum staat in Thal, waar Arnold opgroeide. Op de foto's is Joseph te zien, terwijl hij een halter lift, op de motorfiets uit Terminator zit en het zwaard van Conan vasthoudt. Zijn enthousiasme is aanstekelijk.

Kopietjes van elkaar
Opvallend is ook de foto waarin hij met ontbloot bovenlijf dezelfde pose aanneemt als het beeld buiten. Het beeld lijkt een kopie van Joseph te zijn, maar is natuurlijk gebaseerd op het lichaam van Arnold.



Joseph en Arnold zijn dol op elkaar en moedigen elkaar vaak aan. En van alle kinderen lijkt Joseph qua uiterlijk en interesses misschien wel het meest op de 76-jarige ster. Joseph zou voor zijn jongere dubbelganger door kunnen gaan.

NieuwsFilm

meest populair