Angelina Jolie over haar ontmaagding: "Ik was geen klein meisje meer"

Angelina Jolie over haar ontmaagding: "Ik was geen klein meisje meer"

Op jonge leeftijd verloor Angelina Jolie haar maagdelijkheid, ze sprak er jaren geleden openlijk over.

Acteurs geven door de jaren heen veel prijs over hun leven. Ze krijgen er immers heel wat vragen over. En die vragen gaan ook regelmatig over intieme onderwerpen, zoals wanneer ze voor het eerst het bed met iemand deelden.

Hollywoodster Angelina Jolie liet in gesprek met OK! magazine weten dat ze al op haar 14e haar maagdelijkheid verloor.

Kissy Girls
In gesprek met Irish Examiner in 2007 liet ze weten dat ze op vroege leeftijd al de grenzen opzocht. "Ik was lid van een groepje kinderen en we noemden ons de Kissy Girls. Ik verzon een spelletje. We moesten daarbij de jongens zoenen. Soms gingen ook onze kleren uit," zei de destijds 31-jarige actrice. "Ik kwam vaak in de problemen."

"Ik was geen klein meisje meer." zei Jolie later over haar ontmaagding op haar 14e levensjaar, tegenover OK! Magazine. "Ik had al s*ks met mijn vriend en het contact en de emoties voelden niet genoeg."

Vreemdere spelletjes
"Ik wilde dichter bij mijn vriendje zijn, en dus sneed ik hem met een mes. Hij sneed mij terug en toen wisselden we bloed uit," voegde ze eraan toe.


Op latere leeftijd had Jolie relaties met vele bekende acteurs, waaronder Jonny Lee Miller, Jenny Shimizu, Billy Bob Thornton en uiteraard Brad Pitt. Recent werd ze nog gespot met de miljardair David Mayer de Rothschild.

Films
Binnenkort moet van Jolie de film Without Blood uitkomen. Deze heeft ze geregisseerd en Salma Hayek en Demián Bichir spelen de hoofdrollen. Jolie zal zelf te zien zijn in Maria, een biopic over operazangeres Maria Callas.

NieuwsFilm

meest populair