Eerste foto's van Angelina Jolie in haar opvallende nieuwe film over een bekende Maria

Eerste foto's van Angelina Jolie in haar opvallende nieuwe film over een bekende Maria

De Hollywoodster is te zien in de biopic over de operazangeres Maria Callas.

In 2021 zagen we Angelina Jolie voor het laatst in een film. Ze speelde het personage Thena in de grote Marvel-film Eternals. Volgend jaar zien we haar in een heel andere rol.

Regisseur Pablo Larraín, bekend van de films Jackie en Spencer, neemt op dit moment zijn nieuwste film Maria. Jolie speelt de titelrol. Maria verwijst naar de bekende Griekse operazangeres Maria Callas.

Maria
De film speelt zich af gedurende de laatste dagen van het leven van Maria Anna Sofia Cecilia Kalogeropoulos, met Maria Callas als artiestennaam. Ze werd in 1923 geboren en stierf in 1977. Ze wordt gezien als een van de beroemdste operazangeressen van na de Tweede Wereldoorlog.

De officiële synopsis: De film onderzoekt het leven van de legendarische, iconische en controversiële zanger, vaak omschreven als de originele diva. Gebaseerd op waargebeurde verhalen vertelt Maria het tumultueuze, mooie en tragische verhaal van het leven van 's werelds grootste operazangeres, herbeleefd tijdens haar laatste dagen in het Parijs van de jaren zeventig.

Eerste foto's
Andere rollen zijn voor Kodi Smit-McPhee, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer en Valeria Golino. Via The Hollywood Reporter hebben we de eerste foto's.


Er is nog geen officiële verschijningsdatum voor de film Maria bekend. De opnames zijn pas net gestart.

NieuwsFilm

meest populair