Reese Witherspoon weet dat ze niet cool is en dat interesseert haar geen biet

Reese Witherspoon weet dat ze niet cool is en dat interesseert haar geen biet

Reese Witherspoon vertelt tijdens een discussie op een fandag dat ze liever optimistische films maakt voor vrouwen.

Recent was Reese Witherspoon aanwezig bij een evenement opgezet door haar eigen productiebedrijf Hello! Sunshine. De 47-jarige ster speelt het naïeve meisje in films als Legally Blonde en Cruel Intentions.

Maar in werkelijkheid leidt zij een van de succesvolste productiemaatschappijen in Hollywood. Bij een discussie op de fandag vertelde zij: "Ik ben niet voorbestemd voor donkere, nare, griezelige films. Mensen zien me graag in luchtige films. En ik vind dat prima."

Dan maar niet cool
Ze vervolgt: "Het plaatst mij niet in de cool kid club, maar dat maakt mij niets uit. Ik maak liever optimistische dingen voor meisjes, zodat ze blij kunnen zijn om vrouwen te zijn op deze wereld."

Haar onderneming richt zich ook voornamelijk op films voor vrouwen. Op de fandag konden mensen in gesprek met Mindy Kaling uit films als Ocean's Eight en Late Night. Ook Jennifer Garner uit Family Switch en The Adam Project was aanwezig.

Opnieuw een romcom
Reese Witherspoon is opnieuw in een romcom te zien, Your Place or Mine met Ashton Kutcher staat op Netflix. Reese plaatste ook onderstaand filmpje van de fandag op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair