Vervolg op 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem' krijgt de ultieme schurk

Vervolg op 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem' krijgt de ultieme schurk

Iedereen hoopte dat dit personage al in deel 1 zou zitten, maar dat was niet het geval.

Jeff Rowe, scenarist en regisseur van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, heeft laten weten dat het vervolg op zijn succesvolle animatiefilm de iconische Shredder als opperschurk zal bevatten.

Wat de precieze plannen voor de sequel ook zijn, het lijkt erop dat Paramount er erg blij mee is. Paramount kondigde het vervolg namelijk al aan voordat de eerste film verscheen.

Mooi succes
Mutant Mayhem kon eerder dit jaar rekenen op veel lof van critici en publiek en bracht met een wereldwijde opbrengst van 180 miljoen dollar ook nog eens genoeg geld in het laatje.

Tijdens een gesprek met Collider liet Rowe weten dat zijn sequel een andere Shredder zal laten zien dan de versies die voorheen langskwamen in films en series.

Een Shredder voor iedereen
Op dit moment werken ze aan een creatie die fans moet behagen, maar ook iets nieuw biedt. Uiteindelijk willen ze hetzelfde effect bewerktstelligen als bij de schildpadtieners en Splinter in de eerste film.



Aldus Rowe:

"Dat is precies wat ik probeer uit te vogelen en waar mijn volgende meeting over gaat. Shredder is een geweldig personage. Hij is iconisch, klassiek en geliefd. Hij is een beetje als de Joker. Iedereen weet wie hij is, ook al ben je geen fan van het bronmateriaal."

Publiek blijft komen
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem draait nog steeds in een aantal bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair